top of page

Congres Cleantech Tomorrow 2017

Naar circulaire oplossingen

Tijdens het congres ontmoeten ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten op het gebied van duurzaamheid elkaar om samen stappen te zetten naar een schone toekomst. Het programma zit vol met inspirerende voorbeelden van circulaire businessmodellen, nieuwe toepassingen en producten en bijzondere samenwerkingsverbanden.

Kansen

Het Cleantech Tomorrow Congres biedt volop kansen om je vraagstukken te delen, waardevolle contacten te leggen en om relevante kennis uit te wisselen.​ Welke kansen pak jij om volgende stappen te zetten?

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page