top of page

DUURZAME ACTIVITEITSCENTRUM HAARLEM  

 

Deze project is een flexibel en innovatief gebouw dat toegevoegde waarde biedt aan de eindgebruikers.

Een gezond, duurzaam en aantrekkelijk paviljoen dat mensen inspireert, een omgeving die mensen versterkt, hen helpt te ontspannen, zich te uiten, zich te ontwikkelen en te helen. Het is gebaseerd op resultaten uit wetenschappelijke studies in het designproces van omgevingspsychologische kennis.

 

Een gebouw dat een antwoord levert op het veranderende industriële model naar een humane tijdperk waar wel rekening gehouden wordt met de invloed van de omgeving en de natuur op de mensen. Dit doel willen wij bereiken door een circulaire en Cradle to Cradle aanpak te gebruiken die gaat leiden tot de kwaliteitsverbetering op het gebied van interieur en architectuur. Wij geloven dat geen opdrachtgever of vraagstuk hetzelfde is. Daardoor wordt samen met de gebruikers een maatwerk concept en ontwerp opgesteld, dat aansluit op de nieuwe realiteit en volgens ons een bijdrage levert aan een betere wereld.

 

bovenaanzicht DAC.png

bovenaanzicht DAC.png

Voorgevel DAH

Voorgevel DAH

In dit project geven we de hoogste prioriteit aan recyclebare materialen, door gebruik te maken van materialen die aan de biologische of technische kringloop voldoen: gecertificeerde C2C materialen. Bijvoorbeeld op blokken van zout en zetmeel of op de betonrecyclingmethode. De glazen panelen zijn gerecycled en worden gebouwd als een demonteerbaar systeem.

Plattegrond DAH

Plattegrond DAH

Zijgevel DAH

Zijgevel DAH

Concept Inspiratie DAC

Model study DuurzaamActiviteit Centrum1_edited

Model study DuurzaamActiviteit Centrum1_edited

bottom of page