Congres Cleantech Tomorrow 2017

April 11, 2017

Naar circulaire oplossingen

Tijdens het congres ontmoeten ondernemers, bestuurders en medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners, studenten en vakgenoten op het gebied van duurzaamheid elkaar om samen stappen te zetten naar een schone toekomst. Het programma zit vol met inspirerende voorbeelden van circulaire businessmodellen, nieuwe toepassingen en producten en bijzondere samenwerkingsverbanden.

Kansen

Het Cleantech Tomorrow Congres biedt volop kansen om je vraagstukken te delen, waardevolle contacten te leggen en om relevante kennis uit te wisselen.​ Welke kansen pak jij om volgende stappen te zetten?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 12, 2017

March 22, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2013 by GABRIELA TELLERIA DALHOEVEN. Proudly created with Wix.com